Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Turgay Ciner ticari deha

        Melih Meriç: Turgal Ciner’i nasıl buluyorsunuz?

        Ufuk Güldemir: Herkesi beğeniyorum gibi düşüneceksiniz ama ben Turgay Ciner’i de beğeniyorum. Bakın, taç giyen baş akıllıdır, akıllanır ayrıca. Bu insanlar havadan düşmüyor, hepsi önemli insanlar. Turgay Ciner bugün sahibi olduğu medyaları büyük bir mücadele sonunda beğenirsiniz, beğenmezsiniz, çeşitli şeyler söylenebilir ama.. Büyük bir mücadele sonunda aldı. Turgay Ciner hasretleri olan birisi, Turgay Ciner mücadeleci birisi, Turgay Ciner büyük ticari dehası olan birisi. Bana göre, kamuoyu belki şaşıracak ama, ticari deha olarak Aydın Bey’e çok benzeyen birisi. Bundan yıllar sonra ne kadar benzediğini göreceksiniz.

        REKLAM

        Melih Meriç: Medyada uzun soluklu kalacağını düşünüyorsunuz?

        Ufuk Güldemir: Ben öyle düşünüyorum. Çıkmaya karar verebilir, bu ayrı konu. Ben bunu bilemem ama kalırsa kalır. Onun kararına kaldığını düşünüyorum.

        Melih Meriç: Mehmet Emin Karamehmet ve Ferit Bey’le ilgili de düşüncelerinizi alalım…

        Ufuk Güldemir: Mehmet Emin Bey çok enteresan bir medya.. Medya patronluğu bakımından değerlendirebilirim kuşkusuz, önemli bir iş adamı. Medya patronluğu bakımından 'Illuisive' tabiriyle anlatabileceğim birisi. Yani medyanın kenarında karaca gibi dolaşıyor, tekrar ormana çekiliyor. Mehmet Emin Bey medyada yöneticilerini serbest bırakan birisi. Bunu ben dikkatle takip ettim. Özgürlük verin birisi. Ben Mehmet Emin Bey ile hiç çalışmadım tabii. Ama Reha çalıştı. Belki kendisi bu konuda bir şeyler söyler... Yöneticilerine müthiş özgürlük verir… Ferit Şahenk’in deçok önemli bir medya patronu olduğunu düşünüyorum. Ferit Bey’in bir çok işi var ama hali tavrı bana çok iyi bir medya patronu olduğunu gösteriyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa