Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Üsküdar'da cinnet getiren baba 2 çocuğunu öldürüp kayıplara karıştı

        Üsküdar'da evde sabah saatlerinde Aslan Güleryüz ile 3 oğlu arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü. Baba, 3 oğlunu da bıçakladı. Bıçaklanan çocuklardan 20 yaşındaki Onur ile 24 yaşındaki Ahmet Güleryüz öldü.

        Yaralı Orçun Güleryüz (22) ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından kaçan Aslan Güleryüz, bir süre sonra polis tarafından yakalandı. Olay sırasında annenin evde olmadığı öğrenildi.

        ŞİDDET GÖREN EŞİ, BU AYIN BAŞINDA ŞİKAYETÇİ OLMUŞ

        DHA'nın haberine göre, Kadıköy'de Üsküdar Asayiş Büro ekipleri tarafından yakalananan Aslan Güleryüz hakkında eşi Songül Güleryüz'ün bu ayın başında şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olduğu öğrenildi. Güleryüz'ün ifadesinin ardından savcılık tarafından serbest bırakıldığı belirtilirken Manisa'ya gittiği ve geçen süre içinde eve uğramadığı kaydedildi.

        CENAZELERİ ADLİ TIP'A GÖNDERİLDİ

        Üsküdar'da Aslan Güleryüz tarafından öldürülen çocukları Ahmet ve Onur Güleryüz'ün cenazeleri polis ve savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirerek gözyaşlarına boğuldu. Yaralanan Orçun Güleryüz'ün tedavisi hastanede devam ediyor.

        BİR OĞLUNU KALBİNDEN BIÇAKLAMIŞ DİĞER OĞULLARINA ÇEKİÇLE SALDIRIP KAÇMIŞ!

        Sabah saatlerinde yaşanan dehşetin ayrıntılarını ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, bir lokantada çalışan Ahmet Güleryüz ile babası Aslan Güleryüz arasında maddi nedenlerle tartışma çıktı.Tartışma sırasında baba Güleryüz elindeki bıçakla oğlunu kalbinden bıçakladı. Bu sırada uyuyan Orçun ve Onur kardeşler de çıkan seslere uyandı. Uyanan oğullarına da saldıran baba eline geçirdiği çekiçle başlarına vurduktan sonra evden hızla kaçarak uzaklaştı. Olayda yaralana Orçun Güleryüz evinin önüne çıkarak çevredekilerden yardım istedi. Eve gelen polis ve sağlık ekipleri iki kardeşin öldüğünü belirledi.

        Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa