Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Küçük Efsa, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görebilmek için dakikalarca ağladı

        Ensar Vakfı 38. Genel Kurul Toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada katılımcılara hitap etti. Erdoğan, konuşmasının ardından salondan çıkamaya hazırlanırken Efsa isimli küçük kız çocuğu ağlamaya başladı.

        ERDOĞAN'A DAKİKALARCA SARILDI

        İHA'nın haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görmek için dakikalarca ağlayan küçük kız korumaların dikkatinden kaçmadı. Küçük Efsa'nın bu isteği korumaları aracılığıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan küçük Efsa'nın bu isteğini kabul etti. Bunun üzerine koşarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanına giden küçük kız, cumhurbaşkanına dakikalarca sarıldı. Ardından Küçük Efsa Cumhurbaşkanı Erdoğan'la hatıra fotoğrafı çektirdi.

        REKLAM

        "CUMHURBAŞKANIM BANA GÜLMENİN YAKIŞTIĞINI SÖYLEDİ"

        Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Efsa Çağlı, " Uzun zamandan beridir görmüyordum, Cumhurbaşkanımızın yanına gitmeye çalışıyordum ama kimse bana yardım etmiyordu, bugün beni oraya çıkardılar. Cumhurbaşkanı çok seviyorum o yüzden ağlıyorum" dedi. Gazetecilerin Cumhurbaşkanıyla ne üzerine konuştunuz sorusu üzerine Çağlı," Cumhurbaşkanım bir daha ağlamamamı istedi, bana gülmenin yakıştığını söyledi" diye konuştu. Küçük Efsa'ya Cumhurbaşkanı Erdoğan satranç takımı hediye etti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa