Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Mürekkep Kokan Eller 15 Temmuzu Anlatıyor...

        8 Mart 2017 tarihin de Silivri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesin de ilki tertiplenen etkinlikte; Mürekkep Kokan Eller Başkanı Yazar Yusuf Samet Çakır öğrencilere; 15 Temmuz ve Gençlik konulu söyleşini gerçekleştirdi.

        Çakır; " 15 Temmuz Gençlerin 60 ve 80 darbelerini sonlandıran darbeleri ortadan kaldıran memleketimizin demokrasi neferleridir " dedi.

        13.03.2017 tarihin de Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 15 Temmuz ve Sivil Toplum konulu etkinlikte Yazar Yusuf Samet Çakır; Sivil Toplum kuruluşlarının 15 Temmuz Darbe girişiminde gerçekleştirdikleri demokratik duruşlardan bahsetti; Çakır; " 15 Temmuz darbe girişiminin ilk dakikalarında biz Mürekkep Kokan Eller olarak bütün üyelerimizi meydanlara ve sokaklara davet ettik, sosyal medya üzerinden milletimize seslendik ve darbeye karşı durmak için milletimizle, sivil toplum örgütleriyle ikinci bir talimata kadar başkomutanımızın yanında demokrasinin safında, darbelerin karşısında durduk" dedi.

        15.03.2017 Tarihinde Gümüşyaka Anadolu Lisesi - 15 Temmuz ve Edebiyat konulu etkinlikte Yazar Yusuf Samet Çakır; "15 Temmuz'da Edebiyat kültür sanat dünyası darbelere karşı durmuş ve insanlara darbenin sonuçlarını ve millete zararlarını anlatma noktasında öncü olmuştur. " dedi. Mürekkep Kokan Eller 15 Temmuz Söyleşilerine devam edeceğini bildirdi.

        Planlanan diğer programlar; 21.03.2017 Salı: Selimpaşa imam Hatip Lisesi 22.03.2017 Çarşamba: Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi 23.03.2017 Perşembe: Silivri Anadolu Lisesi

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa