Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem TBMM’de kulisler yenileniyor

        TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın isteğiyle Meclis kulislerinin yenilenme çalışması hızlı başladı. Kulisler için hazırlanan proje, tarihi kulis havasının yerine beş yıldızlı otel lobisi görüntüsü geleceğini gösteriyor. Proje fotoğraflarına göre kulisteki kırmızı halı ve yeşil koltuklar kaldırılacak. Yerini turkuaz koltuklar, beyaz asma tavan, LED aydınlatma ve turkuaz halılar alacak. Habertürk’ün ulaştığı yeni projenin fotoğraflarında Genel Kurul’un tarihi kapılarının da değiştirileceği görülüyor.

        Image Title 1 Image Title 2
        Description

        Muhalefet kulisi ise yeni projede yepyeni bir görüntüye kavuşturulacak. Daha önce iktidar kulisine benzetmek amacıyla yıkılan, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin kuliste oturmayı tercih ettiği loca bu kez de yeşil kadife koltuklar ve siyah beyaz karolarla kaplanacak. Beşiktaşlı olan Bahçeli 18 Nisan’da kuliste “siyah-beyaz” bir köşe sürpriziyle karşılaşacak. Muhalefet kulisi iktidara göre daha renkli olacak.

        Yeşil kadife koltukların yanı sıra beyaz ve gri koltuklar, mermer sehpalar ve pembe orkideler muhalefet kulisini renklendirecek. Muhalefet kulisinin eski halinde ise yeşil deri koltuklar ve kırmızı halı hâkim renkleri oluşturuyordu.

        Saliha ÇOLAK / GAZETE HABERTÜRK

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa