Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Hatay'da kardeşini öldürüp kaçan Tuğba Çakmak yakalandı

        Hatay'ın Hassa İlçesi'nde üniversite öğrencisi kardeşi 24 yaşındaki Mustafa Şimşek'i uyurken başına tabancayla ateş ederek öldüren 28 yaşındaki Tuğba Çakmak yakalandı.

        Cinayetin ardından Suriye sınırına kaçan abla Çakmak'ı, acıkınca ekmek istediği kadın ihbar etti.

        Hassa İlçesi'nin Akbez Zafer Mahallesi'nde geçen 13 Şubat'ta Tuğba Çakmak, tatile gelen Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 3'üncü sınıf öğrencisi kardeşi Mustafa Şimşek'in uyurken başına tabancayla ateş etti.

        CİNAYETTEN 2 HAFTA ÖNCE İKİNCİ EVLİLİĞİNİ YAPMIŞTI

        Şimşek olay yerinde hayatını kaydederken, cinayetten 2 hafta önce ikinci evliliğini yapan ancak psikolojisi bozuk olduğu belirtilen abla Çakmak ise kayıplara karıştı. Jandarma tarafından her yerde aranan genç kadının Suriye sınırında görüldüğü yönünde ihbar yapıldı.

        BİR KADINDAN EKMEK VE BİRAZ YİYECEK İSTEYİNCE YAKAYI ELE VERDİ

        Bugün sabah saatlerinde Çınarbaşı Mahallesi'nde çocuklarını okula götüren bir kadından ekmek ve biraz yiyecek istediği öğrenilen Tuğba Çakmak, gizlendiği bir ahıra düzenlenen operasyonla yakalandı.

        GECEYİ KAYALIK ALANDA GEÇİRMİŞ

        Akbez Jandarma Komutanlığı'na getirilen ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen genç kadının cinayetten sonra Suriye'ye sınırına kaçtığını, kayalık alanda geceyi geçirdiğini, çok acıkınca Çınarbaşı Mahallesi'ne geldiğini söylediği öğrenildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa