Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Antalya'da bir kişi eşini vurdu, çocuklarını zehirledi, intihar etti

        Antalya'nın Aksu İlçesi'nde 60 yaşındaki Muammer Gül, Rus asıllı eşi 37 yaşındaki Anna Gül'ü pompalı tüfekle, 13 ve 15 yaşındaki biri kız 2 çocuğunu zehirleyerek öldürdü, ardından tüfekle intihar etti.

        Edinilen bilgiye göre olay saat 13:30 sırasında merkez Aksu ilçesi Solak Mahallesi, Solak Sokak'taki müstakil evde meydana geldi. Fide yetiştiricilik işiyle uğraşan 60 yaşındaki Muammer Gün, henüz belirlenemeyen bir nedenle getirdiği cinnet sonucu oğlu V.G.'yi (13) ve kızı L.G.'yi (15) iddiaya göre dün gece tarım ilacıyla zehirleyerek öldürdü. Daha sonra Muammer Gün, iddiaya göre ikinci eşi olan İngilizce öğretmeni Rus uyruklu Anna Gün'ü pompalı tüfekle öldürdü.

        Saatlerce cesetlerin başında bekleyen Muammer Gün sabah saatlerinde, "Karımı ve çocuklarımı öldürdüm, gelin beni alın" diye telefonla polisi aradıktan sonra aynı tüfekle başına ateş ederek intihar etti.

        Muammer Gün'ün, bıraktığı notta ise, "Cenazeler Rusya'ya gidecekse bu adreslere gönderilsin. Bu numaralara ulaşın. Biz bu insanların kıymetini bilemedik, Rusya'da bilsinler" ifadeleri yer aldı.

        Ayrıca Muammer Gün'ün eşi ve çocuklarının T.C kimlik numaralarını da evin kapılarına yazdığı öğrenildi. Olay yeri ve savcılık incelemesinin ardından 4 kişilik aileni cansız bedenleri otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

        Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa