Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem SON DAKİKA! TSK: Nusaybin'de 1 terörist etkisiz hale getirildi!

        Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), internet sitesinden yaptığı duyuruda Mardin'in Nusaybin ilçesinde Suriye sınırındaki noktadan gelen ateşe misliyle karşılık verildiğini ve bir teröristin etkisiz hale getirildiğini belirtti.

        NUSAYBİN'DE 1 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

        TSK'nıninternetten yayınladığı bilgi notunda, "13 Şubat 2017 tarihindeMardin/Nusaybin’de hudut emniyet görevindeki güvenlik güçlerine yönelik, PKK/PYD kontrolündeki Suriye topraklarından yapılan ateşe, misli ile mukabele kapsamında karşılık verilmesi sonucu bölücü terör örgütü mensubu bir terörist etkisiz hale getirmiştir." ifadeleri kullanıldı.

        NUSAYBİN'DEKİ OPERASYONLARDA SİLAH VE MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

        Aynı zamanda yine Mardin'in Nusaybin ilçesinde 13 Şubat 2017 tarihinde yapılan bir operasyonda birçok silah ve mühimmatın ele geçirildiği kaydedildi. Açıklamada, "Mardin/Nusaybin’de devam eden operasyonda; bir adet RPG-7 roketatar, bir adet Dragunov keskin nişancı tüfeği, bir adet G-3 piyade tüfeği, bir adet silah üstü dürbün, bir adet el yapımı patlayıcı, üç adet pil bloğu ve 100 metre kablo ele geçirilmiştir." bilgisi verildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa