Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Oğlunun 'içtiği şeylerden aldık' sözü başını yaktı

        İstanbul’da, uyuşturucu almaya 3 yaşındaki oğluyla birlikte giden 25 yaşındaki G.T., eşinin şikâyeti üzerine mahkemelik oldu. Polise başvuran E.T., eşinin uyuşturucu kullandığını ve kendisine psikolojik şiddet uygulandığını iddia edip şikâyetçi oldu.

        G.T.’nin evine karşı sorumluluklarını yerine getirmediğini ve biriktirdiği harçlıkları uyuşturucu almak için istediğini ileri süren genç kadın, “Son tartışmamızdan sonra 3 yaşındaki oğlumu da alıp evden çıktı. Geri geldiklerinde oğlum ‘babasının içtiği şeylerden aldığını’ söyledi. Bunun üzerine eşimin cebine baktığımda uyuşturucu maddeyi buldum” dedi.

        ‘10 TL’YE ALDIM’

        Polisin ifadesini aldığı G.T. ise uzun süredir uyuşturucu kullanmadığını, ancak son dönemde yeniden başladığını itiraf etti. O gün oğluyla evden çıktıklarını, yolda hiç tanımadığı bir kişiden 10 TL karşılığında uyuşturucu madde aldığını kabul eden G.T., pişman olduğunu ve uzlaşmak istediğini söyledi.

        Bunun üzerine devreye savcılık girdi, soruşturma başlatıldı. Savcılık, çocuğunun yanında uyuşturucu madde kullanarak ahlak, güvenlik ve sağlığını tehlikeye soktuğu kanaatine varıldığını belirterek, G.T. hakkında 3 aydan 1 yıla kadar hapis talebiyle iddianame hazırladı.

        SERDAR KULAKSIZ/GAZETE HABERTÜRK

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa