Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Eskişehir'de Alzheimer hastası Selahattin Bel kayboldu

        Eskişehir'de, evine gitmek için kızının yanından ayrıldıktan sonra kaybolan 75 yaşındaki şahsı arama çalışması başlatıldı.

        Edinilen bilgiye göre, Nazan Sander ile Alzheimer hastası olduğu öğrenilen babası Selahattin Bel (75), Eskişehir Devlet Hastanesi'ndeki tedavi işlemlerinin ardından Yenidoğan Mahallesi'ndeki evlerine doğru yola çıktı.

        Nazan Sander, evlerine yakın olan Ali Rıza Efendi Caddesi üzerinde kurulu olan pazar yerine uğrarken, babası Selahattin Bel'e de yorulmaması için eve gitmesini söyledi.

        Alışverişin ardından kendi evine giden Nazan Sander, bir süre sonra annesinden gelen telefonla babasının eve gitmediğini öğrendi.

        EN SON ÇAMLICA MAHALLESİ'NDE GÖRÜLDÜ

        Babasını cep telefonundan arayan Sander, Bel'in Çamlıca Mahallesi'nde olduğunu söylemesi üzerine, 'telefonu birine ver sana yardımcı olsunlar' dedi. Bu sırada telefonun kapanması üzerine babasına bir daha ulaşamayan Sander, durumu polis ekiplerine bildirdi.

        Bunun üzerine polis ve arama kurtarma ekipleri 75 yaşındaki Bel'i bulmak için arama çalışması başlattı.

        ÜZERİNDE KAHVERENGİ PALTO VE SİYAH KASKET VARDI! EN BELİRGİN ÖZELLİĞİ, AYAKKABILARINI TOPUNA BASARAK GİYMESİ!

        En son üzerinde kahverengi palto, siyah kasket, kahverengi ayakkabıları olduğu öğrenildi. En belirgin özelliğinin ise ayakkabılarını topuğuna basarak giydiği öğrenildi.

        İSTANBUL’A GİDECEĞİNİ SÖYLÜYORDU

        Selahattin Bel’in 5 yıl önce İstanbul Küçükyalı’dan kızı Nazan Sander’in yaşadığı Eskişehir Odunpazarı’nda Erenköy Mahallesi’ne yerleştiği, zaman zaman İstanbul’a Küçükyalı Altıntepe’de bulunan eski evini özlediğini ve oraya gitmek istediğini söylediği öğrenildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa