Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul E-5 trafiğini felç etti, sürücülerden sigara istedi

        Şirinevler'de trafiği felç olmasına yol açan tır sürücüsü, yoldan geçen araçları durdurarak sigara istemesi görenleri hayrete düşürdü.

        Şirinevler E-5 Karayolu Topkapı istikametinde bir iş makinesini taşıyan tırın sürücüsü yüksekliği hesaplayamayarak üst geçide sıkıştı. E-5 Karayolunda yağmurun etkisiyle yoğunlaşan trafik tırın sıkışmasıyla bir kat daha arttı. Bu sırada firma görevlileri tırı kurtarmaya çalışırken tır sürücüsünün rahat tavırları görenleri hayrete düşürdü.,

        İSTANBUL'DA ANLIK YOL DURUMUNU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

        Bütün köprülerden sorunsuz bir şekilde geçtiğini belirten sürücü, üst geçide zarar vermediğini taşıdığı malın zarar gördüğünü kaydetti. Trafiğin katlanmasına yol açmasına rağmen rahatlığı dikkat çeken sürücünün yoldan geçen araçları durdurarak sigara istemesi ise vatandaşlarda şaşkınlığa yol açtı.

        KÖPRÜ YOLLARI AÇIK

        İstanbul'da saat 21.23 itibariyle trafik yoğunluğu yüzde 31 olarak gösterilirken 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde trafiğin akıcı olduğu görüldü.

        Saat 21.20 itibariyle TIR kazasının yaşandığı bölgedeki trafik yoğunluğu...
        Saat 21.20 itibariyle TIR kazasının yaşandığı bölgedeki trafik yoğunluğu...

        FINDIKZADE TRAMVAY YOLUNDA OLUŞAN YOĞUNLUĞUN SEBEBİ

        Fındıkzade'de oluşan yoğunluğa bağlı olarak bazı araçların tramvay yolunu kapatması nedeniyle seferlerde aksama yaşandı.

        Yağmur nedeniyle çok sayıda maddi hasarlı trafik kazası meydana gelirken, bazı yollar ve alt geçitlerde oluşan su birikintileri, araçların ilerlemesini zorlaştırdı.

        Bazı ev ve iş yerlerinde yaşanan su baskınlarına da itfaiye ve İSKİ ekipleri müdahale etti.

        Çeşitli noktalarda önlem alan polis ve belediye ekipleri, yaşanan aksaklıkların giderilmesi için yoğun çaba sarf etti.

        Öte yandan, Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan açıklamada, İstanbul'da etkili olan yağışın, dün gece saatlerinden 16.30'a kadar metrekareye 30-55 kilogram arası yağış bıraktığı belirtildi.

        Şiddetli yağışların neden olabileceği sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkat davranılması uyarısında bulunulan açıklamada, "Kuvvetli yağışların yarın sabah saatlerine kadar İstanbul'da etkisini arttırarak devam etmesi ve yer yer 100 kg/metrekareye ulaşması, sabah saatlerinden sonra ise etkisini azaltarak devam etmesi beklenmektedir." ifadeleri kullanıldı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa