Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kazazede çift 56 gün sonra evlendi

        Muğla'nın Seydikemer ilçesinde 2 Ekim'de meydana gelen trafik kazasında yaralanan gelin ve damat, 56 gün sonra dünyaevine girdi.

        Antalya-Kaş yolu Çaykenarı mevkisinde düğün törenine giderken geçirdikleri kaza sonucu yaralanan damat Hüseyin Demirci (27) ile gelin i Yasemin Demirci'nin (25) tedavileri tamamlandı.

        Yaşadıkları kaza nedeniyle genç çiftin iptal edilen düğün töreni, Fethiye'nin Nif Mahallesi'ndeki Arpacık Ortaokulu'nda yapıldı. Oldukça mutlu oldukları gözlenen ve canlı müzik eşliğinde ilk danslarını yapan çifte davetlilerde eşlik etti.

        Damat Demirci, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2 Ekim'de geçirdikleri kazanın kendileri açısından çok talihsiz bir olay olduğunu söyledi.

        "EŞİMİN DEĞERİNİ, KIYMETİNİ DAHA İYİ ANLADIM"

        Eşinin hastanede tedavi altına alındığını, ameliyat olduğunu anlatan Demirci, "Tedavilerin ardından çok şükür iyileşti ve moralimiz yerine geldi. Yarım kalan düğünümüzü tamamlamak istedik. Kazanın ardından eşimin değerini, kıymetini daha iyi anladım çünkü kazadan sonra bir ara onun öldüğünü zannettim. Şükürler olun bugün eşim yanımda, sağlığı ve sıhhati yerinde. Hayata kaldığımız yerden devam ediyoruz." dedi.

        Damadın babası Zeki Demirci ise yaşanan kazanın çok üzücü olduğunu ifade etti.

        Kaza sonrası kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür eden Demirci, "Dostlarımız, acılı günümüzde de sevinçli günümüzde de yanımızda oldular. Acıyı mutlulukla tamamlayalım istedik. İnşallah bundan sonra da mutlu olurlar." diye konuştu.

        2 Ekim'de Muğla'nın Seydikemer ilçesinde gelin arabasının otomobille çarpışması sonucu gelin ve damat ile ikisi çocuk 5 kişi yaralanmıştı.

        Lokman Hekim Esnaf Hastanesinde damat Süleyman Demirci ayakta tedavi edilirken, Yasemin Demirci ameliyata alınmıştı. Çiftin kaza akşamı yapılması planlanan düğün törenleri iptal edilmişti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa