Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem KPSS önlisans sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM 2016

        Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından, kamu kurum ve kuruluşlarının bazı kadro ve pozisyonlarına personel atamak için 16 Ekim'de yapılan KPSS önlisans sınav sonuçlarının açıklanacağı gün sabırsızlıkla bekleniyor. Peki 2016-KPSS önlisans sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

        KPSS ÖNLİSANS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        ÖSYM tarafından 16 Ekim'de gerçekleştirilen KPSS önlisans sınavının sonuçları için adaylar sabırsızlık içinde. Sonuçların 20 Kasım'da yapılacak ortaöğretim oturumunun ardından bir hafta sonra açıklanması bekleniyor. ÖSYM, sınav sonuçları için henüz resmi bir açıklama yapmadı. ÖSYM tarafından açıklama yapıldığı an haberimizin içerisine eklenecektir.

        Sınav sonuçları, ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr/ internet adresinden açıklanacak. Adaylar, sonuçlarını T.C Kimlik numaraları ve şifrelerini girerek öğrenebilecekler.

        KPSS ORTAÖĞRETİM NE ZAMAN YAPILACAK?

        ÖSYM'den yapılan duyuruda; "Merkezimizce 20 Kasım 2016 tarihinde uygulanacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS Ortaöğretim/Ön lisans) Ortaöğretim oturumunun 09.30 olarak belirlenen başlama saatinin 10.00 olarak değiştirilmesine karar verilmiştir." denildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa