Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 5 yaşındaki kuzenini sigara içerken çekti, sosyal medyada paylaştı

        Sosyal paylaşım sitesi Instagram'a, 5 yaşındaki kuzeni Y.E.'nin sigara içerken görüntüsünü koyduğu gerekçesiyle hakkında dava açılan Pelin S., talimatla ifade verdi. Sigarayı kuzenine kendisinin vermediğini belirten Pelin S., "Sigarayı yakarken çok tatlı olduğu için videoya çektim. Sigarayı ağzına alırken çekimi sonlandırdım ve sigarayı aldım. Suç işleme kastım yoktur" dedi.

        TALİMATLA İFADE VERDİ

        Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da paylaşılmasının ardından çok tartışılan küçük bir kızın sigara içerkenki görüntüsü ile ilgili olarak hakkında dava açılan 28 yaşındaki Pelin S., talimatla ifade verdi. "Sağlık için tehlikeli madde temin etmek" suçundan hakkında 6 aydan 1 yıla kadar hapis talebiyle dava açılan Pelin S., ifadesinde küçük kızın kuzeni olduğunu belirterek Instagram'daki paylaşımı kendisinin yaptığını söyledi.

        TEZGAHTAKİ SİGARAYI ALDI

        Sigarayı küçük kıza kendisinin vermediğini söyleyen Pelin S., "Babasının tezgahta sigarası vardı. Y.E., bu sigarayı alarak bana ‘Hadi abla evcilik oynayalım' dedi. Sigarayı aldı. Sigarayı yakarken çok tatlı olduğu için videoya çektim. Sigarayı ağzına alırken ben videoyu sonlandırdım ve sigarayı aldım. Benim suç işleme kastım yoktur. Beraatimi talep ederim" dedi.

        Serdar KULAKSIZ – İSTANBUL

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa