Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Ankara’daki eczane katliamı kamerada

        Enver T., mesai arkadaşları eczacılar İlknur Yüce (50), Hikmet Türk (49), Gürsu Ulaşan (53) ve Özler Kiriş (34) tarafından yolsuzluk yaptığı iddiasıyla hastane yönetimine şikâyet edildi.

        Soruşturma üzerine başka bir hastaneye tayini çıkan Enver T., 24 Haziran 2016 günü eczaneye giderek 4 çalışma arkadaşını silahla vurarak öldürdü. Saldırgan silahıyla birlikte yakalandı.

        SANİYELERLE KURTULDU

        Görüntülerde Enver T.’nin koridora geldikten sonra bir odaya girdiği, çıkarken odanın kapısını kilitledikten sonra eczacıların bulunduğu odaya yöneldiği görülüyor.

        Belinden silahı çıkaran Enver T. odaya girerken, bir personel odadan çıkarak kurşunların hedefi olmaktan saniyelerle kurtuluyor.

        Enver T. odada 3 eczacıya kurşun yağdırıyor. O esnada silah seslerini duyan diğer çalışanlar koridora geliyor. Enver T. gelenlere aldırmadan girdiği diğer odada da diğer eczacıyı vuruyor.

        Enver T. öldürdüğü kişilerin başında beklerken koridordaki panik anları, hastanede hayatını kaybeden Hikmet Türk’ün sedyeyle götürülüşü ve polislerin çalışmaları da kameraya yansıyor.

        Yusuf DOĞAN - GAZETE HABERTÜRK

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa