Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Sarayburnu'nda alabora olan Sahil Güvenlik botunda şehit olanlar için tören düzenlendi

        Sahil Güvenlik Bölge Komutanlığı'na bağlı teknenin Sarayburnu açıklarında kuru yük gemisiyle çarpıştıktan sonra alabora olması sonucu şehit olan 3 asker, İstanbul'da düzenlenen cenaze töreninin ardından memleketlerine uğurlandı.

        Şehit Üsteğmen Ali Rıza Yücel, şehit Astsubay Yavuz Gökhan Şahin ve şehit Er Sinan Göktaş için Haydarpaşa Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) tören düzenlendi.

        İstanbul Valisi Vasip Şahin, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Üsküdar İlçe Emniyet Müdürü Gürhan Kaya, şehit yakınları ve GATA personelinin katıldığı cenaze töreninde, Vali Şahin ile Oramiral Bostanoğlu, şehit yakınlarına taziyede bulundu.

        Törende, şehit Yavuz Gökhan Şahin'in 9 aylık hamile eşi Ebru Şahin ile diğer şehit yakınları tabutların başında gözyaşı döktü.

        Törenin ardından naaşlar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin cenaze aracını konularak memleketlerine uğurlanmak üzere Sabiha Gökçen Havalimanı'na götürüldü.

        Üsteğmen Ali Rıza Yücel'in naaşı Konya'ya getirildikten sonra karayolu ile Karaman'a götürüldü.Şehit askerlerden Astsubay Kıdemli Üstçavuş Yavuz Gökhan Şahin'in isecenazesi, memleketi Çanakkale'ye getirildi.

        Şehit Üsteğmen Ali Rıza Yücel Karaman'da, şehit Astsubay Yavuz Gökhan Şahin Çanakkale'de, şehit Er Sinan Göktaş İzmir'de defnedilecek.

        AA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa