Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Balkonda uyuyan Duru Öğtem başına isabet eden kurşunla öldü

        İzmir'in Konak İlçesi'nde 43 yaşındaki Eşref Nekiz iddiaya göre birlikte yaşadığı ve ailevi nedenlerden dolayı tartıştığı sevgilisi G.A.'nın ailesinin de araya girmesiyle çıkan kavgada tabancasını ateşledi. Tabancadan çıkan kurşun, G.A.'nın bir üst kattaki evde uyuyan teyzesinin kızı 11 yaşındaki Duru Öğtem'in başına isabet etti. Hastaneye kaldırılan Duru hayatını kaybetti, şüpheli gözaltına alındı.

        Olay, Hilal Mahallesi 1215 sokakta bugün saat 06.30 sıralarında meydana geldi. Korsan taksicilik yaptığı öne sürülen Eşref Nekiz, birlikte yaşadığı sevgilisi G.A. ile ailevi nedenlerden dolayı bir süre önce tartıştı. Yaklaşık 3 gündür G.A. ile yaşadığı eve gitmeyen Nekiz, bugün sabah saatlerinde konuşmak üzere söz konusu adrese gitti.

        İddiaya göre, G.A ile Eşref Nekiz binanın girişinde tartışmaya başladı. G.A.'nın oturduğu evin bir üst katında yaşayan yakınları da tartışmaya dahil oldu. Tartışma kavgaya dönünce Nekiz, tabancayla havaya ateş etti. Tabancadan çıkan kurşunlardan biri G.A.'nın yaşadığı evin bir üst katındaki balkonda uyuyan teyzesinin kızı Duru Öğtem'in başına isabet etti.

        Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri ağır yaralanan Duru'yu ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Duru Öğtem müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis şüpheli Eşref Nekiz'i gözaltına aldı. Polis merkezine götürülen Nekiz'in daha önce de 4 ayrı suçtan kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

        AİLESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

        Duru Öğtem'in ölüm haberi ailesini yasa boğdu. Hayat dolu olduğu belirtilen Duru'nun cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

        DHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa