Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'nin tweetlerini retweet etti

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 Ağustos'ta İstanbul Yenikapı'da gerçekleştirilecek "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne katılacağını resmi Twitter hesabından duyuran MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tweetlerini, kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

        Erdoğan, AK Parti, CHP ve MHP Genel Başkanlarına, İstanbul'da gerçekleştirilecek mitinge katılarak birer konuşma yapmaları için davet göndermişti.

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitinge katılacağını sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden duyuran MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin konuya ilişkin attığı tweetleri kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

        Erdoğan, Bahçeli'nin, "7 Ağustos’ta İstanbul Yenikapı’da düzenlenecek Demokrasi ve Şehitler Mitingi'yle 15 Temmuz’dan beri süregelen milli azim taçlandırılacaktır. Millet iradesi tuttuğu demokrasi nöbetini Yenikapı’da finale taşıyacaktır ve dosta güven, düşmana korku salacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı olarak, aldığım davet uyarınca 7 Ağustos günü İstanbul Yenikapı’da milletimle birlikte olacağım. Hainlere ve hasım odaklara karşı Türkiye’nin safında duracak, 79 milyonu, katılımcı devlet ve siyaset adamlarıyla birlikte kucaklayacağım." şeklindeki ifadelerini paylaştı.(AA)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa