Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bahçeşehir'de yol verme tartışması can aldı

        Müslim SARIYAR/İSTANBUL

        Cinayetle sonuçlanan olay, 10 Mayıs sabahı Başakşehir'de meydana geldi. İddiaya göre, 33 yaşındaki Kaplan İşcanlı, benzin almak için otomobiliyle, bir akaryakıt istasyonuna girdi. Aynı anda istasyona giren 2 kişiyle İşcanlı arasında yol verme sebebiyle çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

        KOLTUK BAŞLIĞI İLE İNDİ

        İddialara göre; kurtarma eğitimlerinde camın kırılması için kullanabileceği koltuk başlıklarını söken 2 kişi aşağıya indi. Koltuk başlıklarının metal bölümünü mızrak gibi kullanan ikili, Kaplan İşcanlı'ya saldırdı. Aracındaki jopu aldığı öne sürülen İşcanlı kendisini savunmak istesede başarılı olamadı.

        Başına ve vücudunun çeşitli yerlerine darbeler alan Kaplan İşcanlı kanlar içerisinde kaldı. İşcanlı'nın yere yığılmasıyla, saldırganlar kaçarak uzaklaştı. Kaplan İşcanlı çevredekilerin yardımıyla Küçükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Saldırıdan sonra 38 gün boyunca yoğun bakımda hayata döndürülmeye çalışılan Kaplan İşcanlı yapılan müdahalelere rağmen geçtiğimiz gün yaşam mücadelesini kaybetti. Cinayet soruşturması açan İstanbul Polisi olayın yaşandığı benzin istasyonu ve çevresindeki kamera kayıtlarını toplayarak kaçan 2 katilin peşine düştü.

        Polis, iki katil zanlısının açık kimliklerini kısa süre içerisinde tespit etti. Arkadaş oldukları saptanan 21 yaşındaki Canpolat S. ile 19 yaşındaki Onur Y. isimli zanlıların bir süre sonra yakalandığı öğrenildi.

        Zanlılar adliyeye sevk edildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa