Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem PKK'ya hava harekâtı

        Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Genelkurmay Başkanlığı, Kuzey Irak'taki ve Lice kırsalındaki hedeflerin hava harekatı ile vurulduğunu açıkladı.

        TSK'dan yapılan açıklamada, "20 Haziran 2016 tarihinde 22.00-22.58 saatleri arasında Kandil, Sinat ve Haftanin bölgelerine, Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekâtı düzenlenmiş; bölgede tespit edilen beş hedef (BTÖ sığınak / barınakları ve mühimmat deposu) ateş altına alınarak imha edilmiştir. Zayiat tespit çalışmaları devam etmektedir. Görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir" denildi.

        LİCE KIRSALINA İCRA EDİLEN HAVA HAREKÂTI

        Açıklamada şu ifadeler yer aldı: "20 Haziran 2016 tarihinde alınan anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu 21.00-21.40 saatleri arasında Lice kırsalına, Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekâtı düzenlenmiş; bölgede tespit edilen 11 hedef (BTÖ sığınak / barınakları ve silah mevzileri) ateş altına alınarak imha getirilmiştir. Zayiat tespit çalışmaları devam etmektedir. Görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir."

        CİHAN

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa