Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Cansel’in ölümünü 3 bin sayfalık telefon dökümü aydınlatacak

        Ahmet ÜNSAL/GAZETE HABERTÜRK

        Manisa Demirci’de, kayıp ihbarı yapıldıktan 3 gün sonra boğazı kesilmiş cesedi bulunan 17 yaşındaki Cansel B.’nin ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor. Cansel’i öldürdükten sonra 3 gün evde sakladıkları iddia edilen ve tutuklanan baba Mehmet B. ve ağabey Akın B.’yle ilgili ayrıntılar da ortaya çıkıyor. 17 Haziran’da cesedin bulunmasının ardından genç kızın telefonla görüştüğü son kişilerin babası ve ağabeyi olduğu belirlendi. Cansel B.’nin tırnaklarında doku örneklerinin yanı sıra saç teli de bulunduğu ortaya çıktı. Baba Mehmet B.’nin jandarmaya gitmeden önce berberde saçını boyattığı öne sürüldü.

        Genç kızın telefon görüşmelerinin 3 bin sayfalık dökümünün de inceleneceği, görüştüğü kişilerin ifadelerine başvurulacağı belirtildi. Soruşturmayı yürüten Savcı Sinan Emirler dosyanın kapanmadığını, baba-oğulun suçlamaları kabul etmediğini ancak çelişkili ifade ve deliller nedeniyle tutuklandıklarını ifade etti.

        Öte yandan Cansel B. dün toprağa verildi. Arkadaşları, Cansel’in tabutunun üzerine gelinlik koydu. Acılı anne Nurhayat B. (58) “Yediler kızımın başını” diyerek ağıtlar yaktı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa