Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 1 ay önce çalınan cüzdan Gaziantep'te bir evin balkonunda bulundu

        Gaziantep'inİslahiye İlçesi'nde oturan 65 yaşındaki Zübeyde Sabuncu, Antalya'daki oğlunun yanından 8 ay sonra döndüğü evinin balkonunda cüzdan buldu. Yaşlı kadın, hırsızlık için eve girmek isteyen kişi tarafından düşürüldüğünü zannettiği cüzdanı polise teslim etti. Polisin araştırmasında cüzdanın çalındığını ve hırsız tarafından rastgele balkona atıldığı belirlendi.

        BALKON KAPISINI AÇTIĞINDA CÜZDAN BULDU

        Hacı Ali Öztürk Mahallesi'nde yaşamını tek başına sürdüren ve 8 aydan bu yana Antalya'daki oğlunun yanında kalan Zübeyde Sabuncu, bugün İslahiye'deki evine döndü. Sabuncu, bir süre dinlendikten sonra evi havalandırmak amacıyla balkon kapısını açtı. Sabuncu balkonda bir cüzdan olduğunu gördü. İçinde A.Y. adlı tanımadığı bir kişiye ait nüfus cüzdanı olduğunu da fark eden kadın, durumu komşularına iletti.

        Komşuları da cüzdanın hırsızlık için balkona çıkan ancak içeri giremeyen kişinin düşürmüş olabileceğini söyleyerek durumu polise bildirdi. İhbar üzerine eve gelen polis, cüzdana el koyarak inceleme başlattı.

        Polisin, kimliğinden ulaştığı A.Y. cüzdanının 1 ay önce çalındığını ve bunun için güvenlik güçlerine şikayette bulunduğunu söyledi.

        İçerisindeki parayı aldıktan sonra cüzdanının balkona rastgele atıldığını tahmin eden polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

        DHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa