Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Orgeneral Hulusi Akar, astsubaylarla iftar yemeğinde bir araya geldi

        Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, "Ülkemizin ve milletimizin egemenliği, bağımsızlığı, bayraklaşan yurt topraklarının güvenliği, birliği, bütünlüğü için gece gündüz demeden omuz omuza asker, jandarma, polis, korucu bir bütün halinde mücadelemizi sürdürüyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

        Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Akar, 16 Haziran'da Merkez Orduevinde düzenlenen iftarda astsubaylarla bir araya geldi.

        Astsubaylara hitap eden Orgeneral Akar, Türk Silahlı Kuvvetlerinin tüm personeliyle bir bütün olduğunu belirtti. Bütünlük içinde operasyonel faaliyetleri yürütmenin yanı sıra orta ve uzun vadeli yapılanmanın sağlanmasına yönelik projeler de ürettiklerini ifade eden Orgeneral Akar, bütün personelin en iyi şekilde bilim ve tecrübeyle donatılacağını bildirdi.

        Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, şunları kaydetti:

        "Ülkemizin ve milletimizin egemenliği, bağımsızlığı, bayraklaşan yurt topraklarının güvenliği, birliği, bütünlüğü için gece gündüz demeden omuz omuza asker, jandarma, polis, korucu bir bütün halinde mücadelemizi sürdürüyoruz. Devletin tüm milli güç unsurlarını ayağa kaldırarak askeriyle siviliyle bir bütün halinde ve omuz omuza, kardeşçe büyük bir dayanışma içinde bunları yaparken en önemli kuralımız da bölgede yaşayan sivil, masum halkımıza asla ve kat'a zarar vermemek oldu."

        İftara astsubay üst karargah hizmetleri eğitimlerini başarıyla tamamlayarak mezun olan astsubaylar, kuvvet ve komutanlık astsubayları ve birliklerini temsilen gelen astsubayların yanı sıra kuvvet komutanları da katıldı.

        AA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa