Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Atalay Filiz'in iki gün boyunca kaldığı ev ortaya çıktı

        3 kişinin katil zanlısı olarak aranan ve en son İzmir'de görülen seri katil Atalay Filiz'in, İzmir'in Karabağlar ilçesine bağlı Yeşilyurt semtinde bir öğrencinin evinde iki gün boyunca kaldığı öğrenildi.

        Edinilen bilgiye göre, öğrenciye internet üzerinden ulaşan ve kendisini Ömer olarak tanıtan seri katil, lise mezunu olduğunu belirterek, Bodrum'a iş bulmaya gideceğini söyledi. Öğrencinin evinde iki gün kalan Filiz, kahvaltı dışında odasından hiç çıkmadı.

        Seri katille aynı sokakta kaldıklarından habersiz şekilde haberleri televizyonlardan takip eden mahalle sakinleri ise şokta. Mahalle sakinleri, katili hiç görmediklerini ancak aynı sokakta kaldıklarını öğrenince şoke olduklarını ifade etti.

        "KUŞKUYA DÜŞTÜK AMA İHTİMAL VERMEDİK"

        Mahallede kıraathane işleten Veli Sağtürk isimli vatandaş, "Seri katilin bölgedeki güvenli kamerası görüntülerini izleyince kuşkuyu düştük ama bu sokakta kalacağına ihtimal vermedik. Sabah 12, akşam 8'e kadar burada oturuyoruz. Görmemiz lazımdı ama göremedik. Görseydik zaten birbirimize söylerdik. Şuanda görsem tanırım ve hemen ihbar ederim. Burada kaldığını öğrenince şoke olduk. Niye bu kadar duyarsız olduk diye kendimize kızıyoruz."dedi.

        "ALLAH YOLUNU BURAYA DÖNDÜRMESİN"

        Sayma Ayvalı isimli vatandaş ise "Yanında kaldığı kişi karakola ifade vermiş diye duydum ama burada kaldığını bilmiyorduk. Duyunca çok üzüldüm. Allah kahretsin. İnsan mıyız, hayvan mıyız? Allah onun yönünü, yolunu döndürmesin buraya" diye konuştu.

        İHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa