Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Şişli'de yaşlı çift domuz bağıyla soyuldu

        Yusuf DOĞAN / İSTANBUL

        Şişli Cumhuriyet Caddesi 85 numaralı binada yaşayan Ermeni asıllı Hagop Demirci (79) ile Seta Ayda Demirci (87), çiftinin evine her gün temizliğe gelen hizmetlileri, dün sabah da eve geldi ancak kapıyı açan olmadı. Yaşlı çifte telefonla da ulaşamayan hizmetli, Demirci çiftinin Şişli'de oturan akrabalarına haber verdi. Akrabaları da yaşlı çifte ulaşamayınca saat 14.00 sıralarında polise haber verildi. Polis kapıyı açması için çilingir çağırdı ancak dubleks evin her iki kattaki kapısı da hasarlı olduğu için çilingir de kapıyı açamadı.

        EVE İTFAİYE MERDİVENİYLE GİRİLDİ

        HIRSIZLAR 3 KİŞİ

        Sağlık görevlileri Hagop Demirci'nin boğularak hayatını kaybettiğini belirlerken, ağır yaralı olan Seta Ayda Demirci de Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ve savcının yaptığı incelemenin ardından yaşlı adamın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Seta Ayda Demirci, hırsızların 3 kişi olduğu ve evden 100 Bin TL değerinde para ve ziynet eşyası aldıkları bilgisini verdi.

        ASANSÖRCÜ İÇİN KAPI AÇIK BIRAKILMIŞ

        Oturdukları binanın sahibi olan yaşlı çiftin, binaya kiracı almadıkları ve kendi oturdukları daire dışında binanın boş olduğu öğrenildi. Demirci çiftinin normalde binanın kapısını kilitli tuttukları, olay günü saat 07.00'de asansör servisi geleceği için dış kapıyı açık bıraktıkları belirtildi.

        Polis çevredeki güvenlik kameralarını da incelemeye aldı. Sabah erken saatte binaya giren hırsızların 07.27 binadan çıktıkları belirlendi. Polis, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa