Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ankara'da eski sevgili dehşet saçtı: 3 ölü

        Ayrıldığı kız arkadaşının ailesinin evine gelen kişi, eski kız arkadaşını öldürdükten sonra intihar etti. Olay sırasında evde bulunan kızın annesi de kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

        Ankara Elvankent'te yaşayan 20 yaşındaki Nesrin A.'nın erkek arkadaşı Serkan G. ile birlikteliğine Nesrin A.'nın ailesi karşı çıktı. Bir süre sonra Nesrin A. ile Serkan G. ayrıldı.

        Serkan G., ayrıldığı kız arkadaşı Nesrin A.'nın başka biri ile evlendirileceğini duyunca Nesrin A.'nın yaşadığı eve geldi. Serkan G., ayrıldığı kız arkadaşının ailesi ile konuşmaya başladı. Çıkan tartışmanın ardından Serkan G., Nesrin A.'yı öldürdükten sonra intihar etti.

        ANNE KALP KRİZİ GEÇİRDİ

        Serkan G. ve Nesrin A. olay yerinde hayatını kaybetti. Olay sırasında evde bulunan Nesrin A.'nın annesi Nurhayat A. ise kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan anne Nurhayat A. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

        Olayın yaşandığı evde polisin yaptığı incelemenin ardından Serkan G. ve Nesrin A'nın cenazeleri alınarak Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

        DHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa