Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Trafikte anne-oğulun karıştığı bıçaklı boğuşma cinayetle bitti

        Müslim SARIYAR/İSTANBUL

        İstanbul’da tekstil baskı atölyesi sahibi olan Seyfettin Demir (28), önceki akşam saat 20.00 sıralarında iş çıkışı metrobüsle Küçükçekmece’deki Kemalpaşa Mahallesi’ne gitti. Buradaki trafik ışıklarından karşıya geçmek istediği sırada, bir otomobil sürücüsü Demir’e çarpmamak için son anda frene bastı.

        Demir’in eliyle aracın kaportasına vurarak “Yavaş, bizi mi ezeceksin?” diye tepki göstermesi üzerine, sürücü 17 yaşındaki Abdülkadir O. ve yanındaki annesi Fatma G. (33) araçtan indi. Ancak anne ve oğlu, Demir’i sakinleştirmeye çalışırken tartışma büyüdü. İddiaya göre Demir, cebinden çıkardığı bıçakla genci göğsünden, kavgayı ayırmak isteyen anneyi de elinden ve bacağından yaraladı.

        Yaralı olmasına rağmen, boğuşma sırasında bıçağı ele geçiren Abdülkadir O. da Seyfettin Demir’i bıçakladı. Bu sırada aynı yerden geçen Demir’in ağabeyi Hayrettin Demir’in de tanık olduğu olayda, Seyfettin Demir kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

        17 YAŞINDA CEZAEVİNE DÜŞTÜ

        Yaralı anne-oğul ise tedavilerinin ardından gözaltına alındı. Abdülkadir O. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Uyuşturucu suçundan poliste kaydı bulunduğu öğrenilen Seyfettin Demir’in cenazesi, yakınları tarafından dün Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak memleketi Batman’a götürüldü.

        Demir’in yakınları, “Seyfettin bıçak gibi şeyler taşımaz. Onlar saldırıp bıçaklamışlar” iddiasında bulundu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa