Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Büşra'ya çarpan kim çıktı?

        Sedef ŞENKAL DEMİR-Mustafa ŞEKEROĞLU -Eray EROLLU / GAZETE HABERTÜRK

        Bilkent Üniversitesi’nde bursla okuyan hazırlık sınıfı öğrencisi 20 yaşındaki Feride Büşra Taşlı, yakaladığı başarıyla hayalini kurduğu Uluslararası İlişkiler Bölümü’ne girmeye hak kazandı. Arkadaşlarıyla kutlama yapan genç kız, Bağdat Caddesi’nde yemek yedikten sonra Kartal’daki evine gitmek için yola çıktı. Suadiye’de yolun karşısına geçmek isteyen Büşra’ya, kırmızı ışıkta durmadığı iddia edilen 34 LG 9656 plakalı araç çarptı. Genç kız, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

        TUTUKLANDI

        Savcılık ifadesinin ardından tutuklama talebiyle Anadolu 4. Sulh Ceza Hâkimliği’ne sevk edilen Koşan, kırmızı ışıkta geçtiği iddiasını reddetti. Ancak görgü tanıkları sürücüyü yalanladı. Bu ifadeler ve kanıtlar üzerine hâkim, Zeynep Nur Koşan hakkında tutuklama kararı verdi. Polis araştırması ve görgü tanıklarının ifadesine göre, Feride Büşra Taşlı’nın ışıklardan 16 metre ileride yolun karşısına geçtiği, o sırada araçlara kırmızı ışığın yandığı belirtildi.

        'NİNO'YA AĞLADILAR

        Öte yandan arkadaşlarının “Nino” diye seslendiği Büşra Taşlı için Kartal Erenler Camii’nde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Genç kızın annesi Halide, babası Erol Taşlı, kendisi gibi üniversite öğrencisi olan ablaları ile sevenleri gözyaşlarına boğuldu. Genç kızın cenazesi, cenaze namazının ardından Çekmeköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

        Gencecik kızını toprağa veren gözü yaşlı baba Erol Taşlı, “Aynı noktada kaçıncı kaza? Aracı gördük, kızımın halini de... Hızının 100 km’nin üzerinde olduğu söyleniyor. Orada sınır 50. Görüntüleri toplayıp bu işin peşini bırakmayacağız” dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa