Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Mersin'de ölü bulunan çiftin katili öz kızları çıktı

        Mersin'de vahşi cinayete kurban giden yaşlı çiftin katili öz kızları çıktı. Mersin'in Toroslar ilçesinde karı kocanın evlerinde ölü bulunmasıyla ilgili çiftin hemşire olan kızı, cinayet zanlısı olarak gözaltına alındı.

        Alınan bilgiye göre, Arpaçsakarlar Mahallesi'nde ikamet eden Fethi (57) ve eşi Ayla Korkmaz'ın (55) 6 Aralık'ta evlerinde ölü bulunmasına ilişkin soruşturmayı yürüten Mersin Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çiftin yakınlarının da bilgisine başvurdu.

        EMNİYET'TE SUÇUNU İTİRAF ETTİ

        Çiftçin Muğla'nın Milas ilçesinde hemşirelik yapan ve olayın duyulmasının ardından kente gelen evli, 2 çocuk annesi kızları Seher D.'nin (30) de Mersin Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alındı. Seher D'nin çelişki beyanlarda bulunması üzerine detaylı sorgusu yapılırken, zanlı bir süre sonra cinayeti işlediğini itiraf etti.

        Zanlının, borçları olduğu için anne ve babasından borç para istediği ancak olumsuz yanıt alınca olayı gerçekleştirdiğini söylediği bildirildi.

        Bu arada, Seher D'nin annesini boğarak, babasını ise başına sert bir cisimle vurarak öldürdüğü, cinayetin ardından da evdeki 7 bilezik, 1 altın zincir, 2 yüzük, 1 çeyrek altını alıp Muğla'ya gittiği öğrenildi.

        Zanlının evinde yapılan incelemede bilezik, zincir ve yüzük bulunurken, çeyrek altını ise bozdurduğu tespit edildi.

        Öte yandan, Seher D'nin olay sonrası otobüsle Muğla'ya döndüğü, yakınlarının ölüm haberini vermesinin ardından ise eşiyle birlikte uçakla tekrar kente geldiği kaydedildi. Emniyet Müdürlüğündeki sorgusu tamamlanan zanlı, adliyeye sevk edildi.

        AA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa