Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 35 yıl sonra gelen mutluluk

        Soner ÖZCAN / HABERTÜRK

        Bugün 54 yaşında olan ve Antalya’da esnaflık yapan Kemal Ural, 20 yaşındayken çalışmak üzere Almanya’nın Hamburg kentine gitti. Ural, burada kendisinden 3 yaş küçük Nuriye Taştan ile tanıştı. İki gencin arkadaşlığı kısa süre sonra aşka dönüştü. Evlenmeye karar veren ikili, durumu ailelerine anlattı. Ancak Taştan’ın ailesi, Kemal Ural’ın o dönem işsiz olması nedeniyle evliliğe izin vermedi. Bunun üzerine Kemal Ural ve Nuriye Taştan, evlenmek amacıyla kaçtı. Ancak çiftin peşini bırakmayan Taştan Ailesi, kızlarını alıp başka biriyle evlendirdi. Aşkını kalbine gömen Kemal Ural da bir süre Almanya’da çalıştıktan sonra Türkiye’ye dönerek başka bir kadınla hayatını birleştirdi.

        BOŞANDIKTAN SONRA YOLLARI YİNE KESİŞTİ

        İkilinin yolu, yıllar sonra eşlerinden ayrılmalarıyla tekrar kesişti. Kemal Ural, 35 yıldır unutamadığı ve artık 51 yaşında olan aşkı Nuriye Taştan’ı sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta buldu. İkili, bir süre internet ve telefon yoluyla görüştükten sonra Antalya’da buluştu. Birbirlerini hâlâ sevdiklerini anlayan 2 çocuk babası Ural ile 4 çocuk annesi Taştan, çocuklarından da onay aldıktan sonra nikâh masasına oturdu. Antalya Büyükşehir Belediyesi Nikâh Salonu’nda gerçekleştirilen nikâh töreninde Kemal Ural, nikâh memurunun “Nuriye Taştan’la evlenmek istiyor musunuz?” sorusunu “O benim 35 yıllık aşkım, tabii ki evet” diyerek cevapladı.

        Törenin ardından hikâyelerini HABERTÜRK’e anlatan Kemal Ural, “Yarım kalan hikâyemizi 35 yıl sonra mutlu sonla bitirdik” dedi. Nuriye Taştan Ural ise “Demek ki bugüne nasipmiş” diye konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa