Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Hopa'da Talha Su, Melike ve Nejla Kakşi'yi arama çalışmaları sürüyor

        Artvin'inHopailçesinde meydana gelen sel ve heyelan felaketinde kaybolan 5 yaşındaki Talha Su, Melike Kakşi ile yeğeni 18 yaşındaki Nejla Kakşi'yi arama çalışmaları günün ilk ışıkları ile birlikte yeniden başladı.

        Ankara'dan gelen Jandarma Özel Arama Kurtarma (JÖAK) su altı timleri, Sundura Deresi boyunca arama çalışması yaptı. Askerler, kayıp olan 5 yaşındaki Talha Su'nun, kayalar arasına sıkışmış olabileceği düşüncesiyle derenin bulanık suyunda taşların altını elleriyle aradı. Sahil Güvenlik Komutanlığı Dalış, Emniyet, Güvenlik ve Arama Kurtarma (DEGAK) su altı timleri de, deniz kenarında arama çalışması yaptı.

        HALASINI KURTARMAK İSTEDİ

        Sugören Köyü'de sel sularına kapılarak kaybolan Melike Kakşi ile yeğeni Nejla Kakşi'yi bulabilmek için başlatılan çalışmalar da sürdürülüyor. Halasını kurtarmak isterken sel sularına kapılarak kaybolan Nejla Kakşi'nin atletizm ve disk atma dalında başarılı dereceler elde ettiği, milli sporcunun Ordu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nu kazandığı öğrenildi.

        HELİKOPTERLER MAHSUR KALANLARI KURTARIYOR

        Selden zarar gören ve yolu kapana Sugören Köyü'nde mahsur kalanla vatandaşlar, helikopterlerle ilçe merkezine taşınıyor. Evlerinin çatısına çıkan ve AKUT ekiplerinin yardımıyla Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait helikopterden uzatılan sepetlere binen köy sakinleri, 5'er kişilik gruplar halinde ilçe merkezine götürülerek sağlık kontrolünden geçiriliyor.

        DHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa