Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul ve Adana'da narkotik operasyonu

        İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü uyuşturucu madde satışı yaptığı iddia edilen şüphelilere karşı 5 ilçede şafak operasyonu yaptı. Operasyona, Organize, Terör, Mali Şube, Kaçakçılık, Asayiş Şube, Siber Suçlar ve Özel harekat ekiplerinden 400 polis destek verdi. Saban saat 04.00'te Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde toplanan polisler eş zamanlı olarak operasyon için yola çıktı. Beyoğlu, Şişli, Kağıthane, Eyüp ve Gaziosmanpaşa ilçelerinde daha önceden tespit edilen 90 adrese eş zamanlı baskınlar düzenlendi. Polis helikopterinin de havadan destek verdiği operasyonda polis ekipleri sokak başlarında nöbet tuttu. Şişli'de bir eve giren polis ekipleri aranması bulunan 1 kişiyi gözaltına aldı. Evde yapılan aramada uyuşturucu maddeye rastlanmadığı bildirildi. Gözaltına alınana şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

        ADANA'DA 25 GÖZALTI

        Kent merkezindeki çeşitli mahallelere sabah saatlerinde aralarında özel harekat timlerinin de bulunduğu yaklaşık 500 polisle düzenlenen operasyonda uyuşturucu ve silah geçirildi.

        Merkez Seyhan ve Yüreğir ilçelerinde asayiş, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele, terörle mücadele, narkotik suçlarla mücadele şube müdürlükleri ile çevik kuvvet ve özel harekat ekipleri, sabah saatlerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik helikopter destekli operasyon düzenledi.

        TOMA ve zırhlı araçların da katıldığı operasyonda daha önceden yapılan çalışmalar kapsamında tespit edilen adreslere baskın gerçekleştirildi.

        Polis köpekleri de kullanılarak ev, çatı ve bahçeler de yapılan aramalarda uyuşturucu ve silah ele geçirilirken 25 kişi gözaltına alındı.

        AJANSLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa