Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Babasını öldürüp kaçtı, herkesin gözü önünde intihar etti

        Gaziantep'te oturan işsiz Mustafa Karabaş'ı, bir süre önce tek çocuğunun annesi olan eşi Ayşe terketti. Eşinden ayrılan Ayşe Karabaş, yanına çocuğunu da alarak Şanlıurfa'nın Bozova İlçesi'ndeki Kırağlı Mahallesi'ndeki babasının evine gitti. Bu gelişme ardından terk edilen Mustafa Karabaş, geçen cumartesi günü babası 70 yaşındaki Abdullah Karabaş'ın oturduğu Karagöz Mahallesi'ne gitti. Mustafa Karabaş, eşiyle yeniden barışması için kendisine yardımcı olmasını babasından istedi. Mustafa Karabaş, olumsuz yanıt alınca tartıştığı babası Abdullah Karabaş'ı tabancayla baş ve göğsüne ateş ederek öldürdükten sonra kaçtı.

        Polis babasını öldürdükten sonra kaçan Mustafa Karabaş'ın eşinin yanına gidebileceğini göz önünde alarak Şanlıurfa'daki güvenlik güçlerine bilgi verdi. Jandarma, dün öğle saatlerinde aranan Mustafa Karabaş'ın eşinin yaşadığı Kırağlı Mahallesi'ne geldiğini saptadı.

        "DÜNYAMI BAŞIMA YIKTINIZ" DİYEREK İNTİHAR ETTİ

        Jandarma ekipleri, peşine düştüğü Karabaş'ı mahalledeki okulun bahçesinde olduğunu belirledi. Karabaş, kendisini bulan ve gözaltına almak isteyen jandarma erlerinden yanına yaklaşmalarını istedi. Elindeki tabancanın namlusunu başına dayayan, kimseyi yanına yaklaştırmayan Karabaş'ı ikna edebilmek için jandarma ve mahalle sakinleri okulun çevre duvarının arkasından ikna etmeye çalıştı. Tüm çabalara rağmen ikna olmayan Karabaş, çağırılan eşi Ayşe Karabaş'ın girişimlerine de olumsuz yanıt verdi. Eşi bölgeden uzaklaştı. Jandarma erleri, babasının ölümünden duyduğu pişman olduğunu söyleyen Karabaş'a, "Baban ölmedi, hastanede" diyerek ikna etmeye çalıştı. Bir anda öfkelenen Karabaş, "Benim dünyamı başıma yıktınız, sizin de dünyanız başınıza yıkılsın" dedikten sonra başna dayadığı tabancayı ateşledi. Kurşunun başına isabet etmesiyle yere yığılan Karabaş'ın yapılan incelemede öldüğü saptandı. Karabaş'ın cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda otopsisi yapıldı ve defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

        Karabaş'ın intihar ettiği anlar ise bir mahalle sakini tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

        DHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa