Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ölümümden kimse sorumlu değildir' notu bırakıp intihar etti

        Konya'da maddi sıkıntılar yaşadığı iddia eden muhasebeci 41 yaşındaki Z. S., bir yakınından emanet aldığı otomobilde tabancayla başına ateş ederek intihar etti.S.'nin otomobilin ön koltuğuna, 'Ölümümden kimse sorumlu değildir' yazılı imzalı bir kağıt bıraktığı tespit edildi.Z. S.'nin eşine de aynı notu bırakarak evden ayrıldığı anlaşıldı.

        Olay, dün saat 20.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi Saadet Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir yakından emanet aldığı 42 NH 606 plakalı otomobili yol kenarına park eden Z. S., aracın arka koltuğuna geçip tabancayla başına bir el ateş etti.

        Devriye görevi yapan asayiş ekipleri şüphelendikleri otobilde S.'nin kanlar içerisindeki cansız bedenini buldu. S.'nin otomobilin ön koltuğuna, 'Ölümümden kimse sorumlu değildir' yazılı imzalı bir not bıraktığı görüldü.

        EŞİNE DE NOT BIRAKMIŞ

        Olaydan 2 saat kadar önce eşi H. S.'nin Şehit Topel Polis Merkezine giderek Z. S. için kayıp başvurusunda bulunduğu belirtildi. Z. S.'nin eşine de aynı notu bırakarak evden ayrıldığı anlaşıldı. Huriye Süntar polise verdiği ifadede, eşinin maddi sıkıntılar yaşadığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        DHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa