Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Şile cinayetinde flaş gelişme

        HABERTÜRK MAGAZİN / Mustafa ŞEKEROĞLU

        İstanbul’da Şile çöplüğünde cesedinin kolları ile deri parçaları bulunan Güneş K. (35) cinayetinde, sevgilisinin de aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı. Genç kadının, en son bir erkekle görüştüğü belirlendi.

        Karakiraz Mahallesi İstaç Çöp Döküm Sahası’nda çalışan belediye görevlilerinin bulduğu ve Güneş K.’ya ait olduğu belirlenen ceset parçalarının ardından, soruşturma genişletilerek sürüyor. Kayıplar Büro Amirliği tarafından başlatılan soruşturmada, genç kadının en son kiminle görüştüğünü belirlemek için çalışma başlatıldı.

        Yapılan çalışmalarda, genç kadının en son görüştüğü erkek şahsın kimliği üzerinde duruldu. Güneş K.’nın en son görüştüğü kişinin erkek arkadaşı olduğu belirlendi. Polis, genç kadının erkek arkadaşının tüm bağlantılarını mercek altına aldı.

        Şüpheli görülen Güneş K.’nın erkek arkadaşının da aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı. Asayiş Sube Müdürlüğü’ne götürülen 4 şüpheli, sorgulanmaya başlandı. İddialara göre, cinayetin sebebi kıskançlık. Polis, olayla ilgili çok yönlü çalışma sürdürüyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa