Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Emniyeti'nde şüpheli araç paniği

        Yusuf DOĞAN / İSTANBUL

        İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'nde bulunan yerleşkesi önünde şüpheli araç paniği yaşandı. Emniyet Müdürlüğü'nün karşısındaki otobüs duraklarına park etmiş ve üzerinde kaza nedeniyle oluşmuş darbeler bulunan, ön camı açık Bursa plakalı bir otomobil dikkat çekti.

        Otomobilin sahibi çıkmayınca şüpheli olarak değerlendirildi. Araç nedeniyle Vatan Caddesi'nin Aksaray yönünde 2 şerit trafiğe kapatıldı. Yaklaşık 2 saat sonra bomba imha uzmanları olay yerine geldi. Aracın yanına sinyal kesici jammer kurulduktan sonra bombaya duyarlı özel eğitimli köpekle araç üzerinde incelemede bulunuldu. Köpeğin tepki vermemesi üzerine ise uzmanlar araçta arama yaptı.

        ARACI KİRAYA VERMİŞ

        Araçta yapılan aramada herhangi bir şüphe unsuruna rastlanmayınca araç çekiciyle otoparka götürüldü. Yaklaşık 2 saat boyunca trafiği felç eden olay aracın otoparka götürülmesiyle sonlanırken çekici ayrıldıktan dakikalar sonra ise aracın sahibi olduğunu iddia eden bir kişi olay yerine geldi. Olay yerine gelen kişi aracı birisine kiraladığını söyledi ancak ruhsatta araç sahibi olarak gözüken kişi farklı olunca bilgi almak üzere emniyete götürüldü.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa