Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 2 TIR yandı, TEM trafiğe kapandı

        Gökhan KARABULUT/KOCAELİ

        İnşaat malzemesi, kağıt havlu ve ip yüklü TIR'larda bulunan malzemeler tutuşunca araçlar bir anda alev topuna döndü. Kaza nedeniyleTEMOtoyolu İstanbul istikameti ile Ankara istikametinin bir şeridi ulaşıma kapatılınca uzun araç kuyrukları oluştu.

        İddiaya göre Ali A. (56), Ankara'dan İstanbul yönüne giderken inşaat malzemesi yüklü TIR'ını saat 04.00 sıralarındaTEMotoyolu Yıldızkent konutlarının karşı tarafında emniyet şeridine çekti ve dörtlü flaşörlerini yakarak park etti. Bu sırada aynı yöne giden Zafer K. (28) yönetimindeki TIR, park halindeki araca çarptı. Çarpmanın şiddetiyle TIR'lardan biri yolun sağına devrilirken, diğer TIR'ın ise çekici ve dorsesi ayrı yerlere savruldu. İnşaat malzemesi, kağıt havlu ve ip yüklü TIR'lar bir anda alev topuna döndü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

        Kaza nedeniyleTEMotoyolu İstanbul istikameti trafiğe kapatılırken, Ankara istikametinin bir şeridi ulaşıma kapatıldı. İtfaiye ekipleri, alevlerin otoyol kenarında bulunan ağaçlara sıçramaması için büyük çaba sarfetti. Kazada yaralanan sürücüler ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücülerinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        İtfaiye ekipleri 1 saatlik çalışmanın ardından yangını söndürmeyi başarırken, soğutma çalışmalarına devam etti. Kaza nedeniyle ulaşıma kapananTEMotoyolu İstanbul istikametinde uzun araç kuyruğu oluştu. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa