Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Telefonla 7 kişinin 175 bin lirasını dolandırmışlar

        Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri son bir ay içerisinde telefonla dolandırıcılık olaylarına karışan F.Ç. ile A.T.'yi 100'e yakın işyeri ve apartmanların güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek belirlendi.

        Polis ekipleri, F.Ç. ile A.T.'yi dün öğle saatlerinde kent merkezinde dolandıracakları bir kişiden poşet içerisindeki para ve altınları almak isterlerken yakaladı.

        Gözaltına alınan 2 şüphelinin üzerlerinden dolandırıcılık olaylarında kullandıkları 2 cep telefonu ele geçirildi. Dolandırıcılık olaylarını gerçekleştirmek için bir ay önce Şanlıurfa'dan Eskişehir'e geldikleri belirtilen F.Ç. ile A.T.'nin telefonla aradıkları kişilere kendilerini savcı ve polis olarak tanıtırken, "Kimlik bilgileriniz terör örgütünün eline geçmiş, bankada bulunan paranızı sahte belgeler ile çekecekler, şahısları takip ediyoruz", "Kuyumcu soyulmuş, kimlik bilgileriniz bırakılmış. Bankadaki paralarınızı çekin, evdeki altınlarınızla birlikte bir poşete koyup belirttiğimiz yere bırakın" diyerek dolandırdıkları belirtildi.

        DHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa