Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Hırsız, yüzündeki yara izinden belirlendi

        Şüphelinin evinde yapılan operasyonda çaldığı malzemeler ele geçilirken, yakalanması için çalışma başlatıldı. Merkez Seyhan İlçesi'nin İsmetpaşa Mahallesi'ndeki Sevinç Yılmaz'ın sahibi olduğu zihinsel engelliler rehabilite merkezinde 1 Ağustos'ta hırsızlık meydana geldi.

        Şebeke demirini kırıp, plastik doğrama olan pencereyi tornavida ile açan hırsız, rehabilite merkezinden 1'i masaüstü, 2 bilgisayar ile monitörü çaldı. Sabah merkeze gelen görevliler hırsızlığı fark edip durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, rehabilite merkezinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

        Görüntülerde yüzünü mendil ile kapatmış olan hırsızın el feneri kullanarak rehabilite merkezindeki odaları dolaşıp, rahat hareketlerle çalacak malzeme aradığı belirlendi. Hırsızlık Bürosu'nun deneyimli ekipleri görüntülerde yaptıkları detaylı incelemede hırsızın yüzünde yara izi olduğunu tespit etti.

        Ekipler yaptıkları çalışmada hırsızın emniyette aynı suçtan kaydı bulunan Abdullah Bozkurt olduğunu belirledi. Mahkeme kararıyla Abdullah Bozkurt'un evine giden ekipler zanlıyı bulamazken, evde yaptıkları aramada rehabilite merkezinden çalınan 2 bilgisayar ile monitörü ele geçirdi. Bilgisayarlar ile monitöre el koyan polis, Abdullah Bozkurt'u yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.

        DHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa