Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Gazeteci Tulu Gümüştekin için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi

        İtalya'nın Sardunya Adası'nda tatildeyken hayatını kaybeden Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu'nun eşi olanTuluGümüştekinson yolculuğuna uğurlandı.Gümüştekin'in cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan,Gümüştekin'in cenazesine bir süre omuz verdi.

        TuluGümüştekin'in cenaze namazı Fatih Camii'nde ikindi namazına müteakiben kılındı.

        CenazeyeGümüştekin'in eşi Kaan Terzioğlu ve yakınlarının yanı sıra, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ak Parti Milletvekili Berat Albayrak, eski bakanlardan Egemen Bağış, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, AVEA Ceo'su Erkan Akdemir katıldı.

        Cenaze namazının ardındanGümüştekin'in için helallik istendi. Daha sonra daTuluGümüştekin'in tabutu omuzlarda cenaze aracına taşındı. Naaşa Cumhurbaşkanı Erdoğan da bir süre omuz verdi.

        TuluGümüştekincenazesi defnedilmek üzere Ulus Mezarlığı'na götürüldü.

        DHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa