Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Üniversite öğrencisi Halil İçen omuz atma kavgasında bıçaklanarak öldürüldü

        Uğur USLUBAŞ /HABERTÜRK

        Bursa'da marketten alışverişden dönen 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Halil İçen, omuz atma meselesi yüzünden tartıştığı kişilerce kalbinden ve karnından bıçaklanarak öldürdüldü.

        İddiaya göre Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ikinci sınıf öğrencisi Halil İçen önceki gece oynanan Galatasaray–Beşiktaş derbisi sonrası alışveriş yapmak için merkez Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi'ndeki bir markete gitti. Markette T.A. (Tayfun Arı) isimli kişi ile omuz atma meselesi yüzünden tartışan Halil İçen, marketten çıkıp aynı mahalledeki evine doğru yürümeye başladı. Halil İçen yolda önünü kesen aralarında T.A.'nın da bulunduğu 3 kişi ile tartışmaya başladı. Çıkan kavgada T.A. tarafından göğüs ve karın bölgesinden bıçaklandığı iddia edilen üniversite öğrencisi genç, 112 ambulansıyla ağır yaralı halde kaldırıldığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kurtarılamadı.

        Olayın ardından harekete geçen polis T.A. ve yanındaki 2 kişiyi gözaltına aldı. Kalbine aldığı bıçak darbesi neticesi öldüğü belirtilen ve cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp morguna kaldırılan Halil İçen'in cenazesinin Orhangazi ilçesine bağlı Sölöz Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa