Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İzmir'de mahalle kavgası

        Bornova ilçesinde iki mahalle sakinleri arasında çıkan kavgada, 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, Çamdibi Semti 5377 Sokak'ta yaşayan Enis Ergin, iddiaya göre sokakta şüphelendiği bir kişiyi mahalleden gitmesi için uyardı. Kimliği belirlenemeyen kişi, çıkan tartışma sonucu Ergin'i darp etti. Ergin'in darp edildiğini gören sokaktaki gençler de söz konusu kişiyi dövdü.

        Gençler tarafından dövülen şahıs, yaklaşık yarım saat sonra 20 kişilik arkadaş grubuyla sokağa geldi. Kalabalık gruptakiler, ellerindeki sopalarla sokakta karşılarına çıkan gençleri dövmeye başladı. Bu sırada, pencereden gürültüyü duyan evli ve 3 çocuk babası Cemalettin Bastık (31) kavgayı ayırmak istedi.

        Kavga eden gençlerin arasına giren Bastık, bir anda yere düştü. Yakınları tarafından Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Cemalettin Bastık, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

        Olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı ayırdı. Kavgada, Enis Erginle, Naim Bastık, Abdullah Kurkal, Anıl Azer Kurkal ve Yunus Emre Kurkal yaralandı. Aynı hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

        Hayatını kaybeden Cemalettin Bastık'ın hastanede yapılan ilk muayenesinde vücudunda herhangi bir darp veya kesik izine rastlanmadı. Bastık'ın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

        Çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan polis ekipleri, kavgaya karışan kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

        AA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa