Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Babaları tarafından anneleri gözleri önünde 43 yerinden tornavidayla yaralanan 2 küçük kardeş, yaşadıkları dehşeti mahkemede anlattı.

        Sedef ŞENKAL DEMİR/HABERTÜRK

        Yakup K., kendisini aldattığını ileri sürdüğü 4 çocuğunun annesi eşi Hasret K.’yı 43 yerinden tornavida ile yaraladı. Eşinin ölmemesi nedeniyle serbest bırakılan, yapılan itirazlar üzerine tutuklanarak cezaevine konulan Yakup K.’nın ‘kasten yaralama’ suçundan 4 yıl 8 aydan 14 yıla kadar hapsinin istendiği davada, 15 yaşındaki oğlu E. ile 11 yaşındaki kızı Y. mağdur sıfatıyla ifade verdi.

        Pedagog eşliğinde ifadesi alınan kardeşlerden küçük kız, “Annem boşanma davası açmış, yeni ev tutmuştu. Bizi de alıp gidecekti ama babam geldi. Kapıyı kilitledi. Annemi yatak odasına sürükledi ve tornavida ile karnına vurmaya başladı. Annemi kurtarmaya çalıştım. Ama kolumdan ve bacağımdan yaralandım. Annem üzerime kapandı. Babam annemin boynuna, kafasına ve sırtına tornavida saplıyordu. Kardeşlerim çığlık çığlığa bağırıyordu. Ağabeyim bıçakla gelince babam tornavidayı ona fırlatıp kaçtı. Annem ölecek diye çok korktum. ‘Hakkını helal et’ dedim. Babamdan şikâyetçiyim” dedi.

        ‘BABAM KENDİNİ KAYBETMİŞTİ’

        15 yaşındaki ağabey ise babasının sürekli annesini dövdüğünü ileri sürerek “Küçük kardeşlerimi odaya kapattım. Babam anneme sürekli tornavida ile vuruyordu. Kendini kaybetmiş vaziyetteydi. Annem araya giren kardeşimin üzerine kapanmıştı. Babam, annemin ensesine ayağı ile bastırıp vurmaya devam etti. Mutfaktan bıçak aldım. Babam görünce bana tornavidayı fırlattı ve kaçtı. Olay öncesi annemin telefonu kapalıydı ve çantasındaydı. Babam yalan söylüyor” diye konuştu. Duruşma ertelendi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa