Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Facebook'tan fotoğrafını paylaşıp öldürttüler, adanada cinayet

        Neşet KARADAĞ / HABERTÜRK

        Beyazevler Mahallesi'nde oturan ve bir böcek ilaçlama firmasında çalışan Haydar Demiralp, iddiaya göre, başka erkeklerden kıskandığı eşi Tijen Demiralp'i (43) 30 Mayıs'ta 20 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Cesedini de Çukurova Üniversitesi'ndeki tarlaya attı. Demiralp, eşini öldürdükten sonra ailesinin huzurunu bozduğu iddiasıyla kayınbabası Durdu Bilgi'yi (60) de evini basıp av tüfeğiyle öldürdükten sonra kaçtı. Aranan katil zanlısı Demiralp'in bir gün sonra İstiklal Mahallesi'nde bir ara sokakta 10 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde cesedi bulundu.

        "O İŞ TAMAM"

        Eniştelerini intikam için öldürttükleri iddiasıyla yakalanıp tutuklanan Musa (32) ve ağabeyi Ufuk Bilgi (35) ile cinayeti işledikleri iddia edilen arkadaşları Hakan Helvacı (35), Fethi Boyacı (37) ve hakkında yakalama kararı bulunan Şefik Ekşi (35) hakkında Adana 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

        İddianamede, kendilerinin de öldüreceğini düşünen Bilgi kardeşlerin, ablaları ve babalarını kaybetmenin üzüntüsüyle Haydar Demiralp'i öldürmeye karar verdikleri ve fotoğrafını Facebook üzerinden diğer 3 şüpheliye gösterdikleri anlatıldı. Demiralp'i öldürdükten sonra taziye evine dönen 3 şüphelinin, Musa Bilgi'ye hitaben "O iş tamam" dedikleri de iddianamede yer aldı.

        Sanıklar, önümüzdeki günlerde müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmaya başlayacak. Savcı, sanıklara haksız tahrik indirimi yapılmasını da talep etti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa