Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bahçeli milli seferberlik önerdi

        Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada, Hakkari ili Şemdinli ilçesindeki Aktütün sanır karakoluna Irak’ın kuzeyinden ağır silahlarla yapılan bölücü terör saldırısında 15 askerin şehit edilmesinin, milleti derinden yaraladığı ve öfkelendirdiğini söyledi. Gelen bilgelerden terör saldırılarında çok sayıda güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve bazı askerlerle irtibatın kesildiğinin anlaşıldığını vurgulayan Bahçeli şunları söyledi:

        “Güvenlik güçlerimizin terörle mücadelede sergilediği üstün başarılara rağmen, terör saldırılarının tırmanarak sürmesi Türkiye Cumhuriyeti’nin komşu devletten beslenen açık bir saldırı ve tehdit altında olduğunu bir kez daha ve şüpheye yer bırakmayacak şekilde ortaya koymaktadır.

        Etnik bölünmeyi amaçlayan kanlı terörün ve etnik tahriklerin hedefi Türkiye’nin milli birliği, toprak bütünlüğü ve milli varlığıdır. Konu artık milli güvenliğimizi, küresel güçlerin iznine ve müsamahasına bırakamayacak kadar ciddi, vahim ve son derece önemli hale gelmiştir. Terörle mücadelede partilerüstü bir anlayışla milli bir seferberlik başlatılması artık kaçınılmazdır.”

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa