Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem UZMANLAR HAİN SALDIRIYI YORUMLADI

        Emekli Org. Edip Başer:

        Terör örgütü varlığının devam ettirdiğini gösterme çabası. Terörle mücadele onların finans desteğinin de kesilmesidir. Destek boyutları ortadan kalkmadığı için terör örgütü yeniden kendini gösterdi.

        Gazeteci Mehmet Faraç:

        Herkesin gözden kaçırdığı bir şey var. Son günlerde pkk'nın yayın organları altınova'daki gerginliği çok ciddi bir şekilde kullandı. Ardından Bolu'daki mahkeme bir yerel gazete için verilen karar örgütün yayın organlarında kullanıldı. Bayramdan bir gün önce pkk'nın askeri kanadı bayramda saldırıları durdurma kararını ukalaca bir tavırla duyurmuştu. Bütün bunlar dikkat çekici.

        Emekli Tümgeneral Armağan Kuloğlu:

        Son hadise pkk'nın yeniden gelişmekte olduğunu yeniden hayat bulma sürecine girdiği yönünde izlenim bırakıyor. Büyük darbeler aldı fakat yine de varlığını ispat etmek için eylem yapıyor. Hem havadan hem karadan sınır ötesinde bir karşı harekat bekliyorum.

        Emekli Büyükelçi İnal Batu:

        30 küsür yıldır devame den sorunla karşı karşıyayız. Kan kaybediyor vtürkiye. Aynı karakol 5 ay sonra yeniden basılıyor. Bu amerikayla olan istihbarat işbirliği ne oldu, niye işlemiyor? Bunca tedbire rağmen en az 150 kişilik terörist grubun karakola saldırabilmiş olmasını üzüntüyle karşılıyorum. Bir zafiyet varsa bunların sorumlularının kim olduğunu millet bilmek istiyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa