Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem TBMM açıldı

        FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

        TBMM Başkanı Toptan ve eşi Saime Toptan, 23. dönem 3. yasama yılı açılışı dolayısıyla TBMM Tören Salonu'nda bir kokteyl verdi. Kokteyle Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, milletvekilleri, yabancı misyon şefleri ve çok sayıda davetli katıldı. Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, kuvvet komutanları, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve DTP Genel Başkanı Ahmet Türk ise kokteyle katılmadı. Kokteyle yüksek yargıdan ise sadece Sayıştay Başkanı Mehmet Damar'ın bulunması dikkat çekti.

        VİDEO İÇİN TIKLAYIN

        TBMM Başkanı Toptan ve eşi Saime Toptan davetlileri tören salonunun girişinde karşıladı. Cumhurbaşkanı Gül kokteyde yaklaşık 15 dakika kaldı. Salonda bir tur atan Gül, davetlilerle sohbet etti.

        Başbakan Erdoğan ise kokteylde daha uzun süre kalarak davetlilerle uzun uzun sohbet etti. Erdoğan, TBMM Başkanı Toptan'ın eşi Saime Toptan ve MHP lideri Bahçeli ile de uzun ve sıcak bir sohbet gerçekleştirdi. TBMM Başkanı Toptan ile Bahçeli arasındaki sohbet de sıcak görüntülere sahne oldu.

        HABER-GÖRÜNTÜ: İHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa