Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da avukat ve eşine infaz! Adana'da infaz! Avukat ve eşi öldürüldü Avukat Yüksel Pişkin öldürüldü

        Neşet KARADAĞ/ADANA

        Adana'da icra davalarının tanınmış avukatlarından Yüksel Pişkin (50) ile ev hanımı eşi Dilay (48), villalarında vahşice bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Avukatın vücudunda 35, eşinde ise 46 bıçak yarası olduğu belirlendi. Pişkin çiftinin 30 yaşındaki oğlu Ali İhsan gözaltına alındı.

        Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi Gondol Villaları'ndaki evlerinde Ali İhsan Pişkin, iddiaya göre sabaha karşı su içmek için ikinci kattaki odasından aşağıdaki mutfağa inince babası ve annesini kanlar içerisinde buldu. Önce ambulans çağırdı, ardından 155 Polis İmdat telefonunu arayıp "Babam ve annem mutfakta öldürülmüş" dedi. Sağlık görevlileri avukat Yüksel Pişkin ile eşi Dilay'ın sırtlarından defalarca bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi.

        ZORLAMA YOK

        Olay Yeri İnceleme ekipleri, villada delil topladı. Villanın dağınık olmadığı ve hırsızlık yapılmadığı belirlenirken, suç aleti bıçak bulunamadı. Villaya zorlamayla girilmediği, kapı ve pencerelerin kapalı olduğu, akşam da aileden başka evde hiç kimsenin bulunmadığı tespit edildi. Etrafı duvarlarla ve dikenli tellerle çevrili yüksek güvenlikli site içindeki villalarında avukat ve eşinin öldürülmesi üzerine polis site içinde ve çevresinde de cinayetle ilgili delil aradı.

        AVUKATTA 35, EŞİNDE 46 BIÇAK

        Cumhuriyet Savcısı ve adli tabibin olay yerinde yaptığı ön otopsinin ardından Pişkin çiftinin cesetleri Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Avukat Pişkin'in çoğunluğu sırtında 35, eşinin ise vücudunda 46 bıçak kesiği tespit edildi.

        KAMERA GÖRÜNTÜLERİ TOPLANDI

        Cinayet Bürosu ekipleri, sitenin içindeki ve girişindeki tüm güvenlik kamera görüntülerini topladı. Avukat Pişkin'in evine gelip gidenlerle ilgili de araştırma yapıldığı öğrenildi. Ayrıca, sitenin güvenlik görevlileri ile ailenin komşularının da bilgilerine başvuruldu.

        OĞULLARI GÖZALTINDA

        Polis, olay sırasında herhangi bir ses duymadığını söyleyen babasının avukatlık bürosunda katiplik yapan Ali İhsan Pişkin'i şüpheli olarak gözaltına aldı. Pişkin'in, emniyetteki sorgusunda suçlamayı kabul etmeyerek, "Sabah su içmek için mutfağa indiğimde, babam ve annemin cesetleriyle karşılaştım. Benim alakam yok" dediği belirtildi.

        SAĞLIK MUAYENESİNDEN GEÇİRİLDİ

        Özel bir üniversitenin işletme bölümünden mezun olduğu, beyaz eşya mağazası açtığı, ancak iflas ettiği ve içine kapanık biri olduğu belirtilen Ali İhsan Pişkin, öğle saatlerinde sağlık kontrolünden geçirildi. Pişkin, gazetecilerin, "Babanızı ve annenizi siz mi öldürdünüz?" sorusuna cevap vermedi.

        3 ERKEK ÇOCUKLARI VAR

        Üç erkek çocuk sahibi Pişkin çiftinin çocuklarından birinin Makedonya'da hukuk eğitimi gördüğü, diğerinin ise İstanbul'da yaşadığı belirtildi. Çiftin cenazeleri yarın (Cuma) oğullarının Adana'ya gelmesinin ardından toprağa verilecek.

        DHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa