Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gümüşhane’de beyin kanaması geçiren 112 yaşındaki Gülhanım Nas, ameliyatın ardından sağlığına kavuştu.

        Kelkit ilçesinde yaşayan Nas, kuvvet kaybı ve bilinç bulanıklığı şikayetiyle geldiği İlçe Devlet Hastanesinde yoğun bakıma alındı.

        Daha sonra Gümüşhane Devlet Hastanesine sevk edilen yaşlı kadının beyin zarının altında kanama olduğu belirlendi.

        Yaşı nedeniyle sadece kafa derisi uyuşturularak ameliyata alınan Gülhanım Nas'ın, başarılı geçen ameliyatın ardından şikayetleri sona erdi.

        Gümüşhane Devlet Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümü Uzman Doktoru Bedrettin Özsoy, AA muhabirine, hastanın yaşı nedeniyle riskli bir ameliyat geçirdiğini, kol ve bacaklarındaki kuvvetsizliklerinin azaldığını, konuşmasının da düzeldiğini söyledi.

        Zaman içinde hastanın daha da iyi olacağını aktaran Dr. Özsoy, "112 yaşındaki hastanın organları daha da zayıfladığı için ameliyat ve anestezi madde alma riski daha fazla oluyor. Bu nedenle genç yaştaki hastalara göre ameliyatı kaldırabilme durumu daha zor oluyor." diye konuştu.

        Nas’ın torunu Barış Nas ise tüm riskleri alarak babaannesinin ameliyat olması yönünde karar verdiklerini ifade ederek, sağlık ekibine teşekkürlerini iletti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gümüşhane haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gümüşhane Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gümüşhane İlçeleri
        Tüm Gümüşhane Haberleri
         Gümüşhane

        Gümüşhane

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa