Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Gomis ligde kaç gol attı? - Spor Toto Süper Lig gol krallığı - Galatasaray haberleri - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'ın bu yaz Swansea’den transfer ettiği Bafetimbi Gomis, ligi sallamaya devam ediyor... Sivas maçını boş geçen Fransız forvet dün “duble” yaparak taraftarları ayağa kaldırdı. Gol sayısını 17’ye yükselten Gomis, özellikle içerideki maçlarda gösterdiği performansla göz kamaştırıyor.

        4 ASİST DE İSTANBUL’DA!

        Deplasmandaki 9 karşılaşmada 5 gol bulan 32 yaşındaki futbolcu, Türk Telekom’da ise 11 müsabakada 12 kez ağları sarsıp tribünleri coşturdu. Gomis’in 4 asistinin de İstanbul’daki maçlarda olması dikkat çekti.

        Galatasaray’ın bu sezon ligde evinde attığı 31 golün 16’sında Gomis’in katkısı bulunuyor. Sarı-Kırmızılı oyuncunun, Antalya önünde bir şutu da direkten döndü.

        REKLAM

        MERMİ GİBİ ŞUTLAR!

        beIN SPORTS'un haberine göre Gomis'in attığı ilk golde top, kaleye 120 kilometre hızla gitti! Kaleye yakın mesafede topla buluşan Fransızın çektiği sert şut, yayıncı kuruluşun pierosuna yakalandı.

        Gomis, sezonun başında Osmanlıspor mücadelesinde de sert bir şutla rakip kaleyi avlamıştı. Mücadelenin 31. dakikasında Garry Rodrigues'in sağ kanattan taşıdığı pozisyonda topun gelişine yine yakın mesafeden harika bir vuruş yapan futbolcunun şutunda top 131 km hıza ulaşmıştı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa